Agenda 2024

De regio bruist! In regio Noordoost-Fryslân worden bijeenkomsten, oploopjes en evenementen georganiseerd om de zogenoemde Triple Helix samen te brengen. Ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden bouwen samen aan een ecosysteem in de regio.

Meld je aan voor een bijeenkomst

Qopje koffie – inloopochtend
Iedere dinsdagochtend van 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Kantoor Qop – Haadwei 51 , Damwâld

September 

  • Woensdag 18 september – Qop ondernemersborrel

December

  • Woensdag 18 december – WinterbarbeQop

 

 

 

Aanmelden voor een bijeenkomst?

Aanmelden voor bijeenkomsten vanuit de Versnellingsagenda kan rechtstreeks bij Qop via info@qop.nl. Wordt een bijeenkomst georganiseerd door een andere partij in de regio, dan staan de aanmeldgegevens hierboven bij de betreffende bijeenkomst vermeld. Heb je vragen over een evenement, wil je een evenement toevoegen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de subsidieregeling Versnellingsagenda? Neem dan contact op met Qop.

Wat doet Qop

Qop is aanjager van de Versnellingsagenda. Qop brengt partijen samen en begeleid projectaanvragers bij het uitwerken van het idee. Heb jij een goed idee en denk je dat het project aansluit bij de één of meer programma’s van de Versnellingsagenda? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Versnellingsagenda? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Qop. Iedere maand ontvang je het laatste nieuws, informatie over nieuw gestarte projecten en ontvang je als eerste de uitnodiging voor de bijeenkomsten en evenementen van Qop. Meld je direct aan via deze link.