Agenda 2023

De regio bruist! In regio Noordoost-Fryslân worden bijeenkomsten, oploopjes en evenementen georganiseerd om de zogenoemde Triple Helix samen te brengen. Ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden bouwen samen aan een ecosysteem in de regio.

Meld je aan voor een bijeenkomst

Geplande bijeenkomsten en evenementen in regio Noordoost-Fryslân

 • Workshop Speciaal Bier
  Datum: Dinsdag 6 juni
  Tijd: 9:30 – 12:00 uur
  Locatie: Kafee It Wapen van Fryslân – Rengersweg 51, Oentsjerk
  Meer informatie en aanmelden: Wurkstart
 • Kennisevent Zoet op Zout – Toekomst voor de landbouw in het noordelijke zeekleigebied?
  Datum: Donderdag 8 juni
  Tijd: 11:00 – 16:00 uur
  Locatie: Theater de Harmonie Leeuwarden
  Klik hier voor meer informatie
 • Qop Zomerbarbecue
  Datum: Dinsdag 18 juli
  Tijd: vanaf 15:00 uur
  Meer informatie volgt later
 • QOP bijeenkomst sector Metaal 
  Datum: donderdag 5 oktober
  Meer informatie volgt later

 

 

 

Aanmelden voor een bijeenkomst?

Aanmelden voor bijeenkomsten vanuit de Versnellingsagenda kan rechtstreeks bij Qop via info@qop.nl. Wordt een bijeenkomst georganiseerd door een andere partij in de regio, dan staan de aanmeldgegevens hierboven bij de betreffende bijeenkomst vermeld. Heb je vragen over een evenement, wil je een evenement toevoegen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de subsidieregeling Versnellingsagenda? Neem dan contact op met Qop.

Wat doet Qop

Qop is aanjager van de Versnellingsagenda. Qop brengt partijen samen en begeleid projectaanvragers bij het uitwerken van het idee. Heb jij een goed idee en denk je dat het project aansluit bij de één of meer programma’s van de Versnellingsagenda? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Versnellingsagenda? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Qop. Iedere maand ontvang je het laatste nieuws, informatie over nieuw gestarte projecten en ontvang je als eerste de uitnodiging voor de bijeenkomsten en evenementen van Qop. Meld je direct aan via deze link.