In de regio

Inmiddels zijn er meer dan honderdvijftigtwintig projecten gesubsidieerd uit de Versnellingsagenda Noordoost-Fryslân. Op deze pagina vind je meer informatie over de subsidieerde projecten, projectresultaten en de agenda van Noordoost-Fryslân.

Bekijk alle projecten

Nieuwsgierig naar de resultaten van Regiodeal Noordoost-Fryslân? Bekijk hier een overzicht van alle gesubsidieerde projecten, projectresultaten en bijeenkomsten en agenda Noordoost-Fryslân. Wil je zelf aan de slag? Neem contact op met Qop om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen en bijeenkomsten?

In regio Noordoost-Fryslân worden bijeenkomsten, oploopjes en evenementen georganiseerd om ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden samen te brengen. In onze agenda vind je themabijeenkomsten, projectbijeenkomsten en algemene bijeenkomsten van Qop.
Mei-inoar meitsje wy der in sterke regio fan!

Alle projecten

Via de subsidieregeling Versnellingsagenda wordt geld uit de Regiodeal Noordoost-Fryslân beschikbaar gesteld voor projecten die de economie stimuleren. Een belangrijk aspect is dat deze projecten een impuls voor de hele regio opleveren. Bekijk hier alle projecten die gesubsidieerd zijn vanuit de Versnellingsagenda.

 

Behaalde resultaten

Projecten ontvangen subsidie en gaan aan de slag. Maar wat gebeurt er daarna? Ontdek hoe het nu gaat met het project en welke vervolgstappen er genomen worden en welke resultaten de projecten hebben behaald in de rubriek: Hoe giet it no mei de projekten fan de Versnellingsagenda? Bekijk de behaalde resultaten van Versnellingsagenda projecten.